Over ons

Team Moto Active

In 1996 is Peter Dijkstra, in het dagelijks leven motoragent, begonnen met het geven van rijvaardigheidstrainingen op de motor bij de Nederlandse Vereniging voor Verhoogde Motorrijvaardigheid. Deze motortraining was gebaseerd op de politietraining van de motorsurveillant en werd gegeven aan de 'gewone' motorrijder. Na verschillende trainingen bij diverse organisaties te hebben gegeven is Peter in 2008 gestart met Moto Sportivo en in 2013 heeft hij zijn actieve deelname in dit bedrijf gestaakt. Vervolgens is hij in 2014 alleen begonnen met Moto Active Rijvaardigheidstrainingen. Met de trainers waarmee hij al langer samenwerkt wil hij je als Team Moto Active weer veel kennis, veiligheid en motorplezier bijbrengen.

Ons team geeft nog steeds instructie op basis van de politiemotortraining. De trainers zijn of waren veelal beroepsmotorrijders werkzaam bij de politie, ambulance, ANWB of anders. Voor ons staat het veilig motorrijden bij elke rijstijl voorop. Wij beleven er plezier aan om onze kennis aan jullie over te dragen. Ons doel is een cursist die meer veiligheid, inzicht, handling en plezier uit het motorrijden haalt!

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind je veel motorgerelateerde informatie en in de rubriek 'motorpraat' behandelen wij onderwerpen betreffende rijvaardigheidstechnieken. Deze verschillende onderwerpen zijn na te slaan op onze site in een overzichtelijk systeem.