Over ons 

Wie zitten er nu eigenlijk achter Moto Active?
RESERVEREN

Ons verhaal

Jarko Hagemans & Kees-Jan Diepstraten

Wie zitten er nu eigenlijk achter Moto Active?

Onze instructeurs zijn wel bekend bij de meeste mensen, maar wie werken er eigenlijk achter de schermen van Moto Active?

Dat zijn twee enthousiaste motorrijders genaamd Jarko Hagemans en Kees-Jan Diepstraten. Beiden zijn ze enthousiaste motorrijders en werken ze met veel passie voor Moto Active. Jarko en Kees-Jan zijn op een missie om motorrijdend Nederland een stukje veiliger te maken.

Kees-Jan is de man die die voor de administratie, marketing en deelnemersinformatie zorgt. Als hij niet met Moto Active bezig is dan werkt hij bij het IT bedrijf Presis. Presis is een Google Workspace reseller en Kees-Jan zorgt ervoor dat het ‘gewoon werkt’.

Als er gepraat moet worden dan zorgt Jarko daarvoor. Hij is de man die de hotels regelt, de coördinatie van de instructeurs verzorgt en de vragen van de deelnemers beantwoord. In zijn ‘normale’ leven is Jarko een verzekeringsadviseur. Hij ‘snapt de polismap’ en loodst zijn klanten door het oerwoud wat verzekeringen betreft. Hij zorgt ervoor dat alles veilig verloopt in een Moto Active weekend. Eens een verzekeringsadviseur, altijd een verzekeringsadviseur.

We hopen je snel in persoon te zien op 1 van de Moto Active weekenden!